Sari la conținut
erasmus-pentru-tineri-antreprenori-

Universitatea Transilvania intermediază stagii de formare în Uniunea Europeană pentru începătorii români într-ale afacerilor. „Erasmus pentru tineri antreprenori” reprezintă un program destinat celor care au de cel mult trei ani un bussines, dar și pentru aceia care încă visează la o afacere. Aceștia au posibilitatea să studieze Sistemul European de Dezvoltare Antreprenorială, la o firmă cu experiență. Stagiul este de până la trei luni și se poate accesa cu ajutorul universității brașovene.  
  Proiectul derulat prin Universitatea Transilvania a debutat anul trecut. Încă de la începutul programului finanțat de Uniunea Europeană au fost depuse șapte cereri venite din partea unor masteranzi și absolvenți ai școlii academice brașovene, dintre aceste solicitări, trei au și fost finalizate, în ideea că persoanele respective au și parcurs cele trei luni de schimb de experiență în firme din Europa.  
În afară de parteneriatul tradistional pe care Universitatea Transilvania îl are cu instituția Camerei de Comerț și Industrie, școala brașoveană a încheiat doar pentru acest program european colaborări cu antreprenori din Austria, Portugalia, Olanda, dar și cu firme din brașov. Detalii pe site-ul Erasmus, dar și pe pagina Universității Transilvania.

Comentarii

Ultimă oră