Sari la conținut

Englezii nu mai au luna Noiembrie! Motivul s-ar putea să te facă să zâmbeşti

englezii-nu-mai-au-luna-noiembrie-motivul-sar-putea-sa-te-faca-sa-zambesti

Cei din Marea Britanie sunt cu totul diferiți de restul lumii: sensul de circulație e invers decât în alte țări, șoferul stă întotdeauna în dreapta, iar acesta e doar începutul, scrie antenastars.ro.

Conform The Mirror, în Marea Britanie luna Noiembrie e dispărută din calendar, întrucât a fost înlocuită cu altceva. Dacă ți se pare deja un lucru șocant, stai să vezi ce i-a luat locul!

Luna Noiembrie pentru englezi nu mai există, iar noul nume sub care se ascund cele 30 de zile este ”Moiembrie”. Mo, primele două litere, provin din ”moustache” (n.r.- mustață). Totul a început în 2003 când s-a lansat o campanie prin care se conștientizau problemele de sănătate ale bărbaților. În această perioadă bărbații renunță la lama de ras și dau verde creșterii părului facial, în semn de solidaritate.

Trendul mustății în luna Noiembrie a fost lansat în Australia în 2003 când un grup de prieteni au încercat să reînvie trendul mustății.

Deși în 2003 doar 30 de oameni au participat la această mișcare, anul trecut au luat parte cinci milioane, în țări precum Germania, Hong Kong și Marea Britanie.


Comentarii

Ultimă oră