Sari la conținut

Ellie White tratează răceala prin leacuri naturiste

ellie-white-trateaza-raceala-prin-leacuri-naturiste

De când a devenit mămică, Ellie White a renunţat complet să mai trateze răceala cu medicamente şi a devenit adepta leacurilor naturiste.
„Dacă înainte luam pastile de fiecare dată când mă durea capul sau aveam o răceală, de când a venit Mihăiţă pe lume mi-am propus să nu-l învăţ cu medicamente, ci cu leacuri naturiste. Dacă îl doare gâtul îl tratez cu miere şi lămâie sau îi aplic frunze de varză în jurul gâtului, care reduc inflamaţia. Ceaiul din coji de nuci calmează tusea, iar cartofii tăiaţi şi aplicaţi pe frunte înlătură durerea de cap”, declara Ellie White, potrivit puterea.ro.
În plus ca să  creşteţi imunitatea organismului cântăreaţa recomandă o cură cu supă de broccoli. „O prietenă bună, care era bolnavă în fiecare iarnă, mi-a spus că nu se mai atinge nici un virus de ea de când mănâncă broccoli. Am învăţat să prepar supă de broccoli sau broccoli sote, iar de atunci nimeni din familie n-a mai avut probleme de sănătate. Broccoli este o legumă bogată în fier şi antioxidanţi, care întăreşte sistemul imunitar.!”, mărturiseşte Ellie White.

Comentarii

Ultimă oră