Sari la conținut

Elevii de liceu pot participa la „Summer Job în BCR”

elevii-de-liceu-pot-participa-la-summer-job-in-bcr

50 de elevi de peste 16 ani vor avea șansa să lucreze peste vară și să câștige bani de buzunar în cea mai mare bancă din România, în cadrul programului „Summer Job în BCR”.

Programul „Summer Job în BCR” se va desfăşura, pentru cel de-al șaptelea an consecutiv, la nivelul întregii ţări, în lunile iulie şi august, timp în care liceenii au posibilitatea să lucreze, plătiţi, în cadrul sucursalelor BCR.

În Summer Job, cei 50 de participanţi selectaţi vor învăţa din practică noţiuni de educaţie financiar-bancară, vor câştiga bani de buzunar şi vor învăţa cum să îi administreze responsabil, se arată într-un comunicat al BCR.

Pentru a se înscrie în competiţie, liceenii trebuie să urmeze doi paşi simpli.

În perioada 15 mai - 29 mai 2017, trebuie să acceseze platforma de cursurionline Laboratorul de Cariere - laboratoruldecariere.ro, să-şi facă un cont şi să parcurgă modulul Inteligenţa financiară pe înţelesul tuturor.

În cadrul acestui modul, își vor evalua inteligența financiară, vor învăța cum să-și calculeze bugetul personal, cum să-și seteze obiective financiare și își vor conștientiza comportamentul financiar. După finalizarea modulului, se vor califica în etapa a doua de selecție, care se va derula în perioada 29 mai -15 iunie 2017. Cei care nu parcurg integral modulul nu vor putea trece în etapa următoare a competiției.

În cea de-a doua etapă, liceenii vor realiza o lucrare în limba română cu tema „Cine sunt eu?”, în care trebuie să ne spună într-un mod cât mai onest, creativ şi original care sunt abilităţile, calităţile sau talentele care îi recomandă sa facă parte din echipa celei mai mari bănci din România.

Argumentaţia poate fi un eseu, o prezentare, un film, un videoclip sau o înregistrare audio. Este permis, practic, orice mijloc de exprimare, cu condiţia ca materialul să nu depaşească cinci MB (megabiţi) şi să fie trimis pe adresa summerjob@bcr.ro până la data de 15 iunie 2017, ora 18:00.

În Summer Job, cei 50 de participanți selectați vor învăţa din practică noţiuni de educaţie financiar-bancară, vor câştiga bani de buzunar şi vor învăţa cum să îi administreze responsabil.

Comentarii

Ultimă oră