Sari la conținut

Elev snopit în bătaie de DIRIGINTĂ! Copilul are răni la cap și coloană

elev-snopit-in-bataie-de-diriginta-copilul-are-rani-la-cap-si-coloana

A ajuns la spital după ce a fost bătut crunt de dirigintă. Vorbim despre un elev de clasa a opta din judeţul Iaşi, care s-a ales cu traumatisme la cap şi la coloană pentru că făcea gălăgie în clasă. Părinţii lui spun că nu e prima dată când profesoara bate un elev, iar autorităţile au deschis o anchetă. Cum profesorul de curs întârzia, elevul de 13 ani se amuza în clasă cu alţi colegi. Auzind gălagie, diriginta lor a intrat şi i-a luat la întrebări pe elevi. Însă doar pe Cosmin a început să îl lovească. Deşi i s-a făcut rău după ce a fost lovit peste cap, faţă şi spate cu un obiect contondent, băiatul nu a fost lăsat să plece de la şcoală. Când a ajuns acasă, însoţit de un coleg, părinţii au chemat ambulanţa, scrie realitatea.net.

Ion Boja: "I-a curs sânge din nas, am înţeles pe drumul parcurs de la şcoală. Eu atunci m-am speriat. Am văzut că treburile scapă de sub control am sunat la 112, dupa care au venit poliţişti şi au constat că este de mers la spital".

Cosmin a fost internat la Spitalul de pediatrie Sfânta Maria, cu traumatisme cranio-cerebrale.
Părinţii o acuză pe profesoară de agresiune şi au depus plângere la Inspectoratul Şcolar. Iar instituţia va începe o anchetă disciplinară. Şi Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Comentarii

Ultimă oră