Sari la conținut

Echipa TV2BV a câştigat locul întâi la un concurs naţional

echipa-tv2bv-a-castigat-locul-intai-la-un-concurs-national

Proiectul „Jurnalul de actualități TV2BV” derulat la Școala Gimnazială Nr.2 „Diaconu Coresi” Brașov, de profesorul coordonator Avădanei Dumitru, a obtinut locul 1 la categoria “Abilități de viață” în cadrul competiției naționale “O activitate de succes în Săptămâna Școala Altfel!”.

La concurs au participat 247 de proiecte din toate județele, proiecte înscrise în zece domenii de activitate: Abilități de viață, Artistic, Cetățenie democratică și responsabilitate socială, Consiliere și orientare, Cultural, Educație ecologică și protecție a mediului, Educație pentru sănătate și stil de viață sănătos, Sportiv, Științific și Tehnic.

Din miile de activități derulate în săptămâna Școala Altfel, fiecare Inspectorat Școlar Județean a selectat în urma unui concurs pentru etapa națională, câte o activitate de succes, pentru fiecare domeniu de activitate. Județul Brașov a participat cu opt proiecte la nivel național și doar proiectul TV2BV a fost desemnat câștigător în urma evaluarii făcute de Ministerul Educației și a voturilor primite online.

Acest nou premiu vine să întregească succesele obţinute până acum de  echipa TV2BV, de la un an de la inaugurarea studioului de televiziune și presă școlară online. Deși se apropie vacanța de vară, echipa TV2BV se află în plină activitate competițională.  „Am aplicat cu un nou parteneriat transfrontalier (România, Slovacia, Bulgaria)  în cadrul cooncursului european lansat de Academia Școlilor Central Europene (ACES) și participăm cu un proiect media la concursul „Idei din Țara lui Andrei” care sperăm să ne aducă o finanțare de 5000 de euro menită să asigure extinderea și modernizarea televiziunii școlare” afirmă profesorul Avădanei Dumitru, managerul TV2BV.

Comentarii

Ultimă oră