Sari la conținut

Echipa de polo „Corona Sportul Studenţesc” a câştigat ,,Cupa Crişul”

echipa-de-polo-corona-sportul-studentesc-a-castigat-cupa-crisul

Echipa de polo „Corona Sportul Studenţesc” a obţinut trei victorii, din tot atâtea meciuri jucate în week-end-ul care a trecut, în turneul de la Oradea.

Echipa antrenată de Aurelian Georgescu a câştigat la scor, 14-4, respectiv 15-3, partidele cu Crişul Oradea, care au contat pentru prima etapă a returului Superligii Naţionale de Polo.

Ca urmare a acestor rezultate, poloiştii braşoveni şi-au mai trecut în cont şase puncte extrem de importante pentru ocuparea unui loc pe podiumul campionatului.

De asemenea, în aceeaşi competiţie, în care au jucat şi partidele de campionat, Corona a câştigat şi cele două jocuri amicale disputate cu Amefa Arad, scor 15-9, respectiv Vasas Budapesta, scor 10-5.

La finalul competiţiei, Aurelian Georgescu, antrenorul echipei Corona Sportul Studenţesc a declarat : ,,A fost un turneu foarte bun pentru noi, în care am avut incluse şi două partide de campionat, câştigate fără emoţii. Sunt mulţumit pentru că aceste jocuri îmi dau posibilitatea să rulez întreg lotul şi să las în apă mai mult timp şi jucătorii tineri, care au nevoie de meciuri pentru a căpăta experienţă. Ne bucurăm de această cupă, dar ne dorim foarte tare să rămânem concentraţi şi determinaţi pentru ce urmează în campionat. Vreau să ne atragem cât mai multe victorii, să avem un moral bun şi să văd că echipa joacă ceea ce aştept eu de la ea. Peste două săptămâni jucăm la Rapid, iar apoi, pe 18 şi 19 februarie avem două meciuri tari, pe teren propriu, cu Steaua Bucureşti. Sperăm să abordăm aceste partide într-o formă excelentă şi de ce nu, să şi obţinem rezultatele pe care ni le dorim”.

Comentarii

Ultimă oră