Sari la conținut

Echipa de handbal Corona Braşov se întâlneşte cu fanii

echipa-de-handbal-corona-brasov-se-intilneste-cu-fanii

Fanii Echipei de Handbal Corona Braşov se pot întîlni cu echipa şi staff-ul tehnic şi administrativ, sâmbătă, de la ora 12.00, la Coresi Shopping Resort, în zona scenei din Piata cu copaci.

Preşedintele Clubului Corona, Liviu Dragomir a declarat ca îşi doreşte ca aceste întâlniri cu fanii să se facă periodic.

"Ne bucurăm că vom avea această întâlnire cu cei care susţin Corona în general şi echipa de handbal în special. Ne dorim să facem aceste evenimente mai des, pentru că avem nevoie de un feedback direct de la cei care ne susţin. Este important să ne cunoaştem, să discutăm cu oamenii şi de ce nu, să acceptăm şi criticile, nu doar încurajările din partea lor. Un club puternic are nevoie de fani pe măsură, iar eu consider că dincolo de rezultatele care îi aduc pe oameni mai aproape de sport, interacţiunea îi face să îţi fie aproape şi la greu. Nu negăm faptul că echipa de handbal trece printr-o perioadă pe care cu toţii ne-am fi dorit-o mai bună, dar cum am mai spus şi în alte dăţi, doar împreună putem depăşi acest moment. Şi am încredere că o vom face", a spus oficialul braşovean.

Comentarii

Ultimă oră