Sari la conținut

Echipa de handbal Corona Braşov reia competiţiile oficiale

echipa-de-handbal-corona-brasov-reia-competitiile-oficiale

Corona Braşov reintră în competiţiile oficiale, urmând a evolua vineri pe teren propriu cu Universitatea Cluj.

Echipa de handbal Corona Braşov a încheiat anul cu un turneu amical disputat la Râmnicu Vâlcea, ediţia a şaptea a „Memorialului Constantin Tită”, unde fetele antrenate de Mariana Tîrcă s-au duelat cu trei adversare din Liga Naţională.

După o remiză cu formaţia din Cisnădie (27-27), braşovencele au trecut de HCM Râmnicu Vâlcea (28-27) şi au fost învinse de CSM Bistriţa (30-31). Deşi după primele două zile „galben-albastrele” erau favorite la câştigarea trofeului, un început foarte ezitant în partida cu Bistriţa, care a condus la un moment dat cu 9-1, a făcut ca Braşovul să ocupe poziţia a treia la finalul competiţiei.

Organizatorii au acordat la final şi premii individuale pentru jucătoare, acestea fiind adjudecate de Maria Gavrilă (Vâlcea, golghetera turneului), Sorina Tîrcă (Braşov, cea mai tehnică jucătoare) şi Petra Blazek (Vâlcea, cel mai bun portar).

Vineri, 6 ianuarie 2017, handbalistele Coronei vor reveni în jocurile oficiale, urmând a evolua de la ora 20.00 în Liga Naţională, contra Universităţii Cluj, la Sala Sporturilor „D. P. Colibaşi”.

Apoi, marţi, jucătoarele Braşovului vor încheia turul de campionat cu o partidă împotriva campioanei CSM Bucureşti, în deplasare.

Comentarii

Ultimă oră