Rapidul a devenit „victima” preferată a „olimpicelor” la baschet. În doar două zile, Braşovul lui Dan Calancea a învins de două ori echipa bucureşteană: o dată în Liga Naţională şi o dată în Liga I. În a doua partidă, câştigată cu 68-33, cele mai bune marcatoare ale braşovencelor au fost Carla Bartee şi Ana Ferariu, ambele cu 18 puncte.


Olimpia II CSU Braşov a reuşit a 4-a victorie din Liga I la baschet feminin. Rapidul a devenit „victima” preferată a fetelor lui Dan Calancea. După ce au câştigat clar meciul din Liga Naţională, „olimpicele” s-au mai impus o dată, de această dată în eşalonul secund.

După un început destul de echilibrat, braşovencele au început să ia avans pe tabela de marcaj şi să se desprindă decisiv în ultimele două sferturi. S-a terminat 68-33 pentru Olimpia, care în şase meciuri a adunat deja 10 puncte în Liga I.

Carla Bartee şi Ana Ferariu au împărţit prima poziţie a principalelor marcatoare, cu 18 puncte. Andra Haas a reuşit 12 puncte, Ruxandra Chiş 11, iar Maria Ferariu cu 6 puncte şi Dora Ardelean cu 3 au închis lista gazdelor.