Sari la conținut

E nevoie de voluntari pentru „Nocturna Bibliotecilor” la Brașov

e-nevoie-de-voluntari-pentru-nocurna-bibliotecilor-la-brasov

Brașovenii cărora le plac cărţile şi activităţile legate de aceste comori scrise, se pot înscrie pentru a deveni voluntari pentru un eveniment cultural ce se va desfășura în curând.

 Bioiblioteca Judeţeană „George Bariţiu” caută voluntari pentru „Nocturna Bibliotecilor”, eveniment ce se va desfăşura în perioada 28-29 septembrie 2019.

Voluntarii vor lucra alături de echipa de organizare în perioada premergătoare acţiunii culturale şi în timpul acesteia, în departamentele Logistică, Evenimente, Comunicare/Promovare sau Foto-Video.

Cei care doresc să intre în acest proiect au nevoie de disponibilitate de timp și abilităţi de comunicare! Sunt invitați și cei care au mai fost voluntari. Însă lipsa de experiență nu este un impediment pentru că se vor organiza sesiuni riguroase de pregătire!

Înscrierile se fac doar până în 16 septembrie 2019, completând un formular care poate fi accesat de pe blogul Bibliotecii Județene Brașov (blog.bjbv.ro/ ).

În perioada 16-23 septembrie 2019, voluntarii selectaţi vor fi contactaţi de către organizatori.

  După ce selecţia va fi încheiată, vor avea loc sesiunile de pregătire şi instruire, au anunţat reprezentanţii Bibliotecii.

Comentarii

Ultimă oră