Sari la conținut

Duminică, Opera aprinde luminiţele de sărbători, la Coresi

duminica-opera-aprinde-luminitele-de-sarbatori-la-coresi

Duminică, 2 decembrie 2018, de la ora 18.00, la Coresi Shopping Resort, artişti ai Operei Braşov vor fi la mall, în Coresi, unde este programat un spectacol extraordinar cu ocazia aprinderii luminiţelor de sărbători.

Soliştii şi Orchestra de cameră vor cânta colinde româneşti şi internaţionale, piese de sezon, dar şi pagini din creaţia compozitorilor români.

Participă: Mădălina Bourceanu - soprană, Asineta Răducan - mezzosoprană, Liviu Iftene - tenor, Lorand Cristian – bariton, cel din urmă fiind şi prezentatorul spectacolului.

Toți cei prezenți, vor intra în atmosfera magică a Crăciunului, de la ora 17:30, odată cu aprinderea luminițelor de sărbătoare.

Festivități importante vor fi și în ziua Centenarului la Coresi.

Pe tot parcursul zilei de sâmbătă vor avea loc manifestări. „Bucuria Centenarului este mai mare atunci când o sărbătorești împreună cu cei dragi!”


  Sâmbătă, 1 decembrie 2018, între orele 15:30 și 17:00, va avea loc un spectacol impresionant al Junilor Brașovului!

Și Fanfara Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” va ține tonul sărbătorii și îi va surprinde pe privitori cu muzică tradițională românească, de Ziua Națională a României, de la ora 17:00 la 17:20, pe culoarele Coresi!

În plus, „Flori de ie” și Coresi Shopping Resort aduc tradiția mai aproape de brașoveni și îi invită să serbeze centenarul României pe scena portului popular românesc. Pe 1 Decembrie cei prezenți se vor putea bucura de „Parada România 100”, o defilare a portului popular cu 100 de ii autentice culese din toate regiunile istorice ale țării.

  Manifestările vor avea loc pe scena din în Piața cu Copaci.

Intrarea este liberă.

Comentarii

Ultimă oră