Sari la conținut
dublu-eveniment-la-spiru-haret

Masteranzii în consiliere educaţională de la Facultatea de Psihologie şi Pedagogie s-au despărţit de profesorii care i-au îndrumat în ultimii doi ani, în cadrul Cursului Festiv. Cu această ocazie a fost lansat şi un nou volum de Basme Terapeutice, la care şi-au adus contribuţia şi tinerii masteranzi.

Volumul cu numărul 3 de „Basme Terapeutice” a apărut după cea de-a 4-a Sesiune de Comunicări Ştiinţifice „A fost odată ca niciodată... sau despre basmul terapeutic”  din 8 februarie, susţinută la Braşov. Volumul a prins contur sub atenta coordonare a conferenţiarului universitar doctor Ioana Lepădatu, fiica fostului decan al Facultăţii de Psihologie şi Pedagogie Braşov, conferenţiarul universitar doctor Cornelia Tatu.
Volumul cuprinde peste 15 lucrări, semnate de masteranzii programului. „Un basm terapeutic este un basm care se adresează fanteziei şi intuiţiei, care se adresează subconştientului şi care vine după o anamneză riguroasă să aducă o schimbare în comportamentul copilului sau adultului, pentru că basmele nu sunt numai pentru copii, ci şi pentru adulţi. Este un instrument de lucru al psihologului, al psihoterapeutului, al părintelui, al consilierului, poate fi al oricui”, a declarat conf. univ. dr. Ioana Lepădatu director departament Facultatea de Psihologie şi Pedagogie Braşov. „Încheiem astăzi (n.r. ieri) ciclul promoţiei 2013 cu masteranzii care au început acum 2 ani, trebuie să spun că am predat ştafeta noului decan pentru că, până nu demult, am fost decanul acestei facultăţi şi pot să spun că mă laud nu numai cu performanţele de calitate ale absolvenţilor noştri ci şi cu performanţa că acest masterat dincolo de acreditarea realizată prin minister şi acreditarea şi de Colegiul Psihologilor”, a declarat conferenţar universitar dr. Cornelia Tatu.  Conferenţiarul universitar doctor Ioana Lepădatu ne-a mărturisit că următorul volum de basme terapeutice va ieşi la lumină abia după ce se vor strânge 101 poveşti.

Comentarii

Ultimă oră