Sari la conținut
dubla-victorie-cu-marea-rivala

În acest weekend s-a disputat eternul derby al hocheiului românesc, meci care le-a pus față în față pe Corona Wolves și SC Miercurea Ciuc, în dublă manşă, jocurile fiind ultimele dinaintea începerii playoff-ului în Erste Liga.

În prima partidă, disputată vineri la Braşov, Corona s-a impus cu 3-1. „Lupii” au deschis scorul prin Gliga, iar ciucanii au egalat la nici cinci minute, Sirokovs aducând din nou formaţia gazdă în avantaj în repriza secundă. În a treia parte a meciului, ocaziile au fost mai multe tot la poarta echipei din Miercurea Ciuc, însă nu s-a mai înscris până în momentul în care echipa oaspete a scos portarul. Cu două minute şi şase secunde înainte de final, Walls a interceptat pucul şi a sprintat pentru ultimul gol al partidei.

Corona Wolves şi-a asigurat astfel locul 5 în sezonul actual al Erste Liga, însă chiar şi aşa, au învins formaţia din Harghita şi pe terenul acesteia, duminică seară.

Elevii lui Julius Penzes s-au impus cu 4-2, prin golurile lui Knyazev, Sirokovs, Zabuldovskyi şi Trancă. „Lupii” au terminat faza intermediară a Erste Liga pe prima poziţie a grupei 5-9, cu 24 de puncte obținute în 8 partide.

Comentarii

Ultimă oră