Sari la conținut
drifturi-la-prejmer-

Campionatul Naţional de Drift va poposi în acest week-end în judeţul Braşov. Circuitul din Prejmer va fi gazda evenimentului. Pe lângă clasicele drifturi, organizatorii au pregătit şi o serie de surprize pentru spectatori.

Sâmbătă şi duminică, circuitul din Prejmer va fi gazda etapei a 4-a din Campionatul Naţional de Drift.

Gabi Imre este unul dintre organizatorii evenimentului din judeţul Braşov, la care aşteaptă un număr cât mai mare de spectatori.

„Era cât pe ce să nu avem această etapă la Braşov. Ar fi fost primul an de când avem Campionatul Naţional de Drift să nu avem etapă la Braşov. Din fericire, am reuşit să ne unim forţele şi cu marele sprijin al Romanian Drifting Comunity am reuşit să realizăm evenimentul. Ar fi bine ca în fiecare an, în orice disciplină de motorsport să avem măcar o etapă de campionat naţional la Braşov, deoarece este un centru foarte mare de motorsport din România” - Gabi Imre, organizator

De asemenea, Gabi Imre a pregătit şi o serie de surprize pentru fanii motosportului.

„Am invitat câţiva prieteni din Campionatul Naţional de karting să facem o cursă demonstrativă, de 10 minute, cu carturi de competiţie, de 32 de cai putere, care sunt impresionante ca viteză, ca turaţie. Încă o surpriză: studenţii de la Universitatea Transilvania vor fi prezenţi cu monopostul făcut de ei, vor face o demonstraţie. Mai este bunul meu prieten, Ciprian Răileanu, care poate face drift cu cartul. Are un monstru de cart, care dezvoltă o putere fantastică şi ne va arăta cum se face drift cu un cart” - Gabi Imre, organizator

Chiar dacă face parte din comisia de organizare, Gabi Imre va face o demonstraţie spectatorilor pe circuitul din Prejmer.

Comentarii

Ultimă oră