Sari la conținut

Două sportive reprezintă Brașovul la Universiada de iarnă din Kazahstan

doua-sportive-reprezinta-brasovul-la-universiada-de-iarna-din-kazahstan

În delegația României, care numără doar trei membri, se află patinatoarele Mihaela Hogaş (Corona) și Bianca Stănică (CSM Brașov).

România participă la ediţia a 28-a a Universiadei de iarnă care se va desfăşura în perioada 29 ianuarie - 8 februarie 2017, la Almatî (Kazahstan).

România va fi reprezentată doar de trei sportive, toate la patinaj viteză.

Acestea sunt: Mihaela Hogaş, de la clubul Corona, Bianca Stănică de la CSM Braşov şi Raluca Doina Ştef, de la Clubul Sportiv Universitatea Cluj.

„Suntem bucuroşi să luăm contact cu o competiţie de asemenea anvergură. Mihaela Hogaș este pentru prima dată la o Universiadă şi având în vedere că este junioară s-ar putea întrece cu sportive cu 3-4 ani mai mari decât ea, care au implicit şi experienţă mult mai mare”, a spus antrenorul Bogdan Stănescu de la Corona.

Întrecerile din cadrul Universiadei de iarnă de la Almatî se vor desfăşura la 12 sporturi: schi alpin, biatlon, curling, patinaj viteză, combinată nordică, schi fond, sărituri cu schiurile, snowboard, patinaj artistic, schi freestyle, hochei pe gheaţă şi patinaj viteză pe pistă scurtă (short -track). La competiţie participă peste 2.500 de sportivi din 57 de ţări.

Comentarii

Ultimă oră