Sari la conținut

Două medalii pentru braşoveni la Campionatele Naţionale de atletism

doua-medalii-pentru-brasoveni-la-campionatele-nationale-de-atletism-

Două medalii pentru atleţii braşoveni la „naţionalele” în sală pentru seniori şi tineret!

Campionatele Naţionale de atletism în sală pentru seniori şi tineret s-au desfăşurat loc în week-end-ul care a trecut, la Bucureşti, în Sala „Ioan Soter”.


   Braşovul a avut doi reprezentanţi în competiţie, ambii reuşind să obţină locuri pe podium la final.


  Astfel, Radu Costache, legitimat la CS Ţara Bârsei 2011 Braşov, a devenit vicecampion naţional în proba de „60 de metri garduri”, la categoria „Tineret”, cu timpul de 8.29 secunde.


   „Sunt bucuros să închei acest sezon în postura de vicecampion national. Este un rezultat care mă face să privesc cu încredere spre viitor”, a spus Radu Costache.


    De asemenea, sportiva Adina Cîrciogel, legitimată la LPS Braşov, a cucerit medalia de bronz la proba de „400 metri plat”, tot a categoria „Tineret”, cu o cursă de 56.65 secunde.


    „Mă bucur pentru rezultat, mai ales fiind vorba despre un record personal în sala de la Bucureşti! Pe de altă parte, sunt puţin nemulţumită de abordarea cursei! Sper ca pe viitor să am puţin mai mult curaj şi să pot arăta nivelul la care sunt cu adevărat. Aştept sezonul de vară şi sper să îmi pot realiza baremul pentru calificarea în Campionatele Mondiale”, a precizat Adina Cîrciogel.

Comentarii

Ultimă oră