Sari la conținut

Două femei trimise în judecată pentru evaziune fiscală

doua-femeie-trimise-in-judecata-pentru-evaziune-fiscala

În urma verificărilor efectuate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, s-au finalizat cercetările în două dosare penale, cu propuneri de trimitere în judecată.

O femeie a fost cercetată pentru evaziune fiscală pentru că a închiriat un apartament unei persoane fizice, încheind un contract de închiriere pentru suma de 200 euro/lună și, în același timp, a incheiat un alt contract de închiriere pentru suma de 100 lei/lună, pe care l-a depus și înregistrat la A.J.F.P. Brasov. Prejudiciul total cauzat astfel bugetului de stat este de aproximativ 8.000 lei.

O altă femeie a fost cercetată pentru delapidare și fals în înscrisuri sub semnatură privată, întrucât în calitate de administrator al unei asociații de proprietari, a afișat pe listele de plată sume mai mari decât cele facturate de furnizorii de utilități, nu a plătit la termen facturile de utilități, cu toate că proprietarii de apartamente și-au achitat la zi datoriile și și-a însușit sume de bani din casieria asociației,cauzând astfel un prejudiciu total de peste 38.000 de lei.

Comentarii

Ultimă oră