Sari la conținut

Donează 2 euro pentru salvarea vieţii copiilor născuţi prematur

doneaza-2-euro-pentru-salvarea-vietii-copiilor-nascuti-prematur

Campania "Bun venit pe lume" susţinută de organizaţia Salvaţi Copiii continuă. De data acesta voluntarii au mutat acţiunea de strângere de fonduri într-un mall din centrul oraşului. Cu banii strânşi organizaţia şi-a propus să achiziţioneze mai multe aparate de monitorizare a semnelor vitale, necesare pentru dotarea secţiei de Terapie Intensivă - nou născuţi de la Maternitatea Braşov.  

Organizaţia „Salvaţi Copiii” vrea să ne unescă pe noi toţi pentru a susţine o cauză nobilă. Ţinta campaniei este ca mortalitatea infantilă să scadă şi ţara noastră să nu mai fie fruntaşă la capitolul decesului copiilor născuţi prematur. Maternitatea Braşov are în momentul de faţă mai multe incubatoare performante pentru micuţii ce se nasc prematur însă ar mai fi necesară  aparatură de monitorizare a semnelor vitale.


"Dorim dotarea maternităţilor din România cu aparatură necesară deoarece anual o medie de 1900 de copii sub un an mor, deoarece nu există aparatura necesară" a spus Ana Maria Pinţea, voluntar Salvaţi Copiii Braşov.

Pentru fiecare 50 de lei donaţi în cadrul acţiunii din weekend, un body pentru nou născuţi va ajunge la Matarnitatea Braşov, un semn simbolic pentru îngeraşii care au plecat mult prea repede de lângă noi. Dacă şi dumneavostră doriţi să contribuiţi puteţi dona 2 euro printr-un SMS trimis la numărul 8864. Campania Organizaţiei Salvaţi Copiii se va desfăşura până pe 31 decembrie.

Detalii despre campanie aici.

Comentarii

Ultimă oră