Sari la conținut

Donaţii de la braşoveni pentru familia care trăieşte în vagon

donatii-de-la-brasoveni-pentru-familia-care-traieste-in-vagon

Nu doar de Crăciun sunt buni la suflet! Vorbim de tot mai mulţi braşoveni, care dovedesc în fiecare zi, că gesturile caritabile nu ţin cont de anumite perioade din an şi nu au limită! După multe lucruri donate de locuitorii din oraşul nostru, familia care locuieşte în vagonul din lemn a primit din nou bani, o pilotă din puf de gâscă, haine şi încălţăminte.

Nici nu mai are cuvinte şi nu mai ştie în ce fel să le mulţumească oamenilor, care se gândesc şi la familia ei. Lenuţa Acameniţoaie, mama celor cinci copii, este recunoascătoare pentru toate lucrurile primite în ultima perioadă. Este vorba de multe haine, un aragaz, două butelii, dar şi bani.

"Le mulţumesc din suflet celor care mi-au dat bani, azi m primit o sumă considerabilă pentru mine şi o să-i folosesc să-mi cumpăr un frigider pentru că vine vara. Am aragaz, am butelii şi sperăm cu aceşti bănuţi să găsim un frigider" a spus mama celor cinci copii.

Pentru ei trenul vieţii se rezumă doar la ultimul vagon! Tu poţi fi însă locomotiva, care să-i ajute să ajungă în gara speranţei. Acesta este motto-ul campaniei MIXTV. Familia din vagon primeşte săptămânal mâncare gătită de la o firmă din Braşov, prin reprezentanţii MIXTV. În 2013, în preajma sărbătorilor, în urma campaniei MIXTV, mulţi dintre braşoveni au donat  jucării şi alimente. De asemenea, în urma primei campanii de anul trecut, din emisiunea "Braşoveni pentru Braşoveni", cei şase au primit mai multe donaţii de la oamenii cu suflet mare. Vagonul din lemn a fost termoizolat, acoperişul reparat, iar mama şi cei cinci copii au primit lemne, haine şi mâncare. Braşovenii care vor să le vină în ajutor pot face donaţii la sediul Radio Braşov, din strada Olteţ numerele 10-11.

Comentarii

Ultimă oră