Sari la conținut
doliu-in-lumea-sportului-(1)

Dumitru Mihăilescu, fost campion naţional la atletism, a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Poiana Braşov.

Acesta avea 65 de ani şi era expert sportiv în cadrul Clubului Farul Constanţa.

Din primele verificări, efectuate de poliţiştii brașoveni, se pare că fostul campion ar fi murit în timpul somnului, în camera de hotel din Poiana Brașov, unde se afla în concediu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Brașov, Ionuț Marin, bărbatul nu prezenta urme de violență pe corp și în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, cauzele exacte ale morții urmând sa fie stabilite dupa aflarea rezultatului necropsiei.

Clubul Farul Constanţa, la care era angajat, a emis un comunicat oficial prin care a confirmat decesul acestuia:

„În zorii zilei de luni, 23 iulie 2018, a încetat să bată inima mare a bunului nostru coleg şi prieten, Dumitru Mihăilescu- Mişu, expert sportiv în cadrul clubului. După mai bine de 40 de ani, timp în care a activat la club ca sportiv, antrenor, metodist, director şi expert sportiv a încetat activitatea brusc, cu 20 de zile înainte de pensionare. Dragul nostru ai plecat într-un lung concediu înainte de pensie, pensie pe care o aşteptai cu nerăbdare. Vei rămâne veşnic în inimile noastre. Dumnezeu să te aibă în pază!”.

Atlet de performanţă la CS Farul timp de 16 ani, Dumitru Mihăilescu a devenit, după retragere, antrenor, metodist, director şi expert sportiv în cadrul clubului.

Comentarii

Ultimă oră