Sari la conținut
doi-fundasi-centrali-pentru-stere

FC Brașov continuă să se întărească pentru a putea să-și atingă obiectivul, promovarea în prima ligă de fotbal a României. Oficialii stegari sunt în tratative cu doi fundași centrali, care să completeze golurile din compartimentul defensiv al trupei de sub Tâmpa. Astfel fostul stegar Ionuț Puțanu și fundașul moldovean Ioan Prodan (foto în albastru) vor semna contracte cu echipa condusă de Mihai Stere. Moldoveanul Ion Prodan, a făcut deja un antrenament alături de galben-negrii, urmând ca în zilele următoare el să parafeze înțelegera cu FC Brașov. Ion Prodan are 24 de ani și în cariera sa a jucat la Zimbrul Chișinău, Milsami Orhei, FC Speranța, Clinceni, FC Saxan și Academica Chișinău. Fundașul are șase prezențe în naționala sub 19 ani și a jucat în 22 de partide pentru selcționata de tineret a Moldovei.

Ionuț Puțanu este așteptat în această săptămână la Brașov, urmând ca cel mai probabil joi să se alăture lotului condus de Mihai Stere.  Puțanu a evoluat în 7 partide în campionat pentru FC Brașov  și a marcat un gol. El a jucat și în două meciuri din Cupa României în tricoul galben-negru.

„Am vorbit și cu doctorul Popa, care este președintele Consiliului de Administrație de la FC Brașov și vom aduce doi fundași centrali ca să întărim echipa. Ionuț Puțanu se va întoarce la Brașov și am adus și un fundaș moldovean de 24 de ani, Prodan. Pe lângă ei îl mai avem pe tânărul Georgescu și pe experimentatul Marin și mai e și Istrofor. Sper să-și revină și Poverlovici. Dacă l-am fi avut pe Poverlovici la Arad, nu pierdeam niciodată”, a declarat consilierul onorific al celor de la FC Brașov, Romeo Pașcu, la emisiune 100 % Sport de la Mix 2 TV.

Comentarii

Ultimă oră