Sari la conținut

Doar 10 profesori braşoveni nominalizaţi la Gala Profesorului Bologna

După ce campusurile din întreaga ţară au fost împânzite de stickere galbene ştampilate cu „Profi Tari” şi afişe care îi impulsionau pe studenţi să îşi nominalizeze profesorii în faţa cărora s-ar înclina oricând, mailurile membrilor Asociaţiei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR)  s-au umplut de propuneri. Din Braşov, însă, studenţii au nominalizat mai puţin de 10 profesori.
A IV-a ediţie. Gala Profesorului Bologna, evenimentul Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenteşti din România (ANOSR) ajuns anul acesta la a IV-a ediţie, se află în plin proces de pregătire. Data de 6 aprilie, momentul încheierii nominalizărilor profilor tari, a reprezentat simultan şi startul procesului de evaluare a celor nominalizaţi. Gala Profesorului Bologna va avea loc între 6 şi 7 mai la Cluj-Napoca. Lista cu profesorii nominalizaţi la Gala Profesorului Bologna este secretă până în momentul în care se termină procesul de evaluare.
Unde sunt mai iubiţi profesorii. Cei mai puţini profesori, sub 10, au fost nominalizaţi în centrele Alba Iulia, Bacău, Braşov, Constanţa, Craiova, Oradea, Ploieşti şi Târgu Mureş. Centrele Suceava, Sibiu, Galaţi şi Petroşani au o medie de 20 de potenţiali profesori Bologna pe centru universitar. Studenţii din Timişoara şi Iaşi au dorit să mulţumească prin intermediul proiectului unui număr de 47, respectiv 40 de profesori pentru modul în care aceştia îşi desfăşoară activitatea şi reprezintă modele demne de urmat. Profesorii din Bucureşti însumează aproximativ 20% din totalul nominalizărilor primite. Cele mai multe nominalizări – 30% - au venit din universităţile clujene. Mai multe detalii aici.

Comentarii

Ultimă oră