Sari la conținut
dn-73-pune-in-pericol-viata-soferilor

Membrii Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Braşov s-au întrunit ieri, în cadrul unei şedinţe la sediul Primăriei Bran, principalul subiect dezbătut fiind analiza climatului de ordine şi siguranţă în mediul rural al judeţului Braşov, cu referire specială la zona Bran - Moieciu - Fundata.

În urma consultării, a fost identificată ca principală vulnerabilitate asigurarea siguranţei rutiere pe Drumul Naţional 73, care străbate această zonă, în condiţiile în care există multe gropi în carosabil şi chiar porţiuni surpate de drum care constituie pericole pentru participanţii la trafic.

Faţă de această situaţie, membrii ATOP au hotărât iniţierea unei adrese oficiale către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, prin care să se solicite rezolvarea problemelor de infrastructură existente pe DN 73.

În plus, la iniţiativa IPJ Braşov, s-a decis ca măsură de siguranţă în zona Castelului Bran montarea unui stâlp de protecţie mobil, care să limiteze accesul autovehiculelor pe aleea comercială aglomerată din faţa edificiului.

Comentarii

Ultimă oră