Sari la conținut

District Hub și Coresi Shopping Resort organizează Noaptea Cercetătorilor Europeni Brașov 2020

district-hub-si-coresi-shopping-resort-organizeaza-noaptea-cercetatorilor-europeni-brasov-2020

Asociația District Hub și Coresi Shopping Resort organizează, la Brașov, Noaptea Cercetătorilor Europeni 2020, evenimentul care te aduce mai aproape de lumea științei.


Anul acesta, cercetarea, inovarea și știința îți dau întâlnire în mediul online. Pe 27 noiembrie 2020, Noaptea Cercetătorilor Europeni Brașov prezintă o serie de ateliere de lucru, materiale educaționale și dezbateri live cu reprezentanții autorităților locale, ai mediului academic, ai societății civile și ai mediului local de afaceri, despre știință, cercetare, inovare și viitorul comunităților.


Noaptea Cercetătorilor Europeni este un eveniment inițiat în 2005 de Comisia de Cercetare a Uniunii Europene, care se desfășoară în aceeași zi în toate țările membre și afiliate UE, cu scopul promovării științei și cercetătorilor în rândul publicului larg. Evenimentul își propune să atragă noile generații către domeniul cercetării și să aducă în atenția publicului munca nevăzută a cercetătorilor. Până în prezent, evenimentul a atras peste 1,5 milioane de vizitatori în întreaga Europă.


Evenimentul Noaptea Cercetătorilor Europeni Brașov 2020, organizat de către Asociația District Hub și Coresi Shopping Resort, marchează ediția cu numărul 8 desfășurată la Brașov și se va derula live pe pagina de facebook a Asociației District Hub. Înscrierile la atelierele de lucru oferite de parteneri se vor putea realiza pe website-ul Asociației District Hub, sau prin intermediul evenimentului dedicat de pe pagina de facebook a Asociației.


Evenimentul este organizat în parteneriat cu Academia Forțelor Aeriene Henri Coandă, Airbus, Colegiul Național de Informatică Grigore Moisil, Asociația pentru Consultanță și Suport Educațional COSSE, Elektrobit, Fundația Comunitară Brașov, Iceberg, Institutul de Cercetare Dezvoltare al Universității Transilvania din Brașov, Miele, Muzeul de Științe Brașov, Centrul Educațional Schubz Râșnov, Stabilus, Universitatea Transilvania din Brașov și Waters.


Evenimentul este organizat cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Brașov și al Colegiului Național Andrei Șaguna.


Parteneri media: Agerpres, Brașovul Tău, Evenimentul Zilei, Hotnews, Litera 9, Metropola Brașov, Prețul Zilei, Radio Brașov, Radio România Brașov și știripozitive.com.


Pentru mai multe detalii privind evenimentul Noaptea Cercetătorilor Europeni 2020, vă invităm să vizitați www.noapteacercetatorilor.eu și www.districthub.ro, precum și paginile de facebook Noaptea Cercetătorilor Europeni și Asociația District Hub.

Pentru programul evenimentului, vizitați www.districthub.ro.


Veți putea urmări dezbaterile live și pe website-ul și pagina de facebook ale Institutului de Cercetare Dezvoltare al Universității Transilvania din Brașov.


Noaptea Cercetătorilor Europeni este un proiect finanțat de către Comisia Europeană prin acțiunile Marie Sklodowska – Curie.

Comentarii

Ultimă oră