Sari la conținut

Distracție la Predeal! Festivalul Muntelui, a ajuns la cel de-al 3-lea week-end

distractie-la-predeal-festivalul-muntelui-a-ajuns-la-cel-deal-3lea-weekend

Un oraş al tuturor anotimpurilor, Predealul are o bogată agendă de evenimente pentru vara acestui an, luna august fiind dedicată tradiţionalului Festival al Muntelui.

În fiecare week-end au loc concerte, spectacole pentru copii, concursuri pentru toate vârstele, competiţii de cros, biciclete, alergare montană, kendama şi multe alte atracții. Copiii au propriul lor spaţiu de joacă, iar tradiţiile sunt reînviate cu ajutorul mai multor meşteri populari.

Bucurându-se până acum de un mare succes, evenimentul a adunat numeroşi turişti în Piaţa Gării şi în Parcul Central al staţiunii. Cele mai aplaudate spectacole din vara aceasta au fost susținute de capetele de afiş ale primelor două week-end-uri, Nicole Cherry şi Matteo.

În fiecare weekend la eveniment participă şi vânătorii de munte de la Batalionul 21, cu diverse activităţi demonstrative foarte apreciate.

Pe lângă activităţile din centrul oraşului, sunt organizate drumeţii şi sunt extrase premii: «weekenduri la Predeal» oferite de hoteluri din staţiune.

Festivalului Muntelui a ajuns acum la cel de-al treilea week-end. Pe 19 august 2017 va concerta trupa Narcotic Sound.

Week-end-ul următor, pe 26 august pe scenă va putea fi urmărit Ciro de Luca.

Spectacolele acestora vor avea loc alături de o gamă diversă de manifestări.

Comentarii

Ultimă oră