Sari la conținut
distractia-costa-(1)

Iubitor de senzații tari și de spectacol gratuit, un brașovean s-a ales cu o amendă de 2000 de lei, iar prietenul lui cu 100 de lei, pentru că i-a fost suporter înfocat.

Dis-de-dimineață, în jurul orei 04.00, pe când unii se pregătesc să meargă la serviciu, M.S., euforic, în urma consumului de alcool, a considerat că unul dintre panourile publicitare, aparținând Operei Brașov, nu este plasat bine în zona Modarom.

Astfel, cu mult zel l-a târât până în apropierea intersecției dintre strada Republicii și Michael Weiss. Nu a fost suficient de amuzant, așa că, tânărul de 32 de ani, a hotărât să suspende panoul pe una dintre clădiri.

Pentru această manevră eroică, M.S. și-a tras sub picioare o masă de pe terasa unui cunoscut pub de pe Republicii, în aplauzele prietenului său, M.R..

Acesta a fost momentul în care cei doi cheflii au fost surprinși de patrula de la Poliția Locală Brașov. M.S. și M.R. au fost legitimați, însă au refuzat în tandem.

Eroul principal și-a însușit rolul, astfel că a devenit recalcitrant, motiv pentru care a fost încătușat.

Petrecerea de pomină s-a încheiat pentru cei doi tineri brașoveni la Secția de Poliție, unde, au fost conduși și, unde, li s-au și tăiat chitanțele.

Astfel, M.S. a fost sancționat cu 2000 de lei, conform Legii nr. 61/1991, iar M.R. cu 100 de lei, potrivit aceleiași legi.

Sumele de bani trebuie achitate integral.

Comentarii

Ultimă oră