Sari la conținut

Diego Maradona: Lionel Messi nu este mai bun decât Cristiano Ronaldo şi viceversa

diego-maradona-lionel-messi-nu-este-mai-bun-decat-cristiano-ronaldo-si-viceversa

Fostul internaţional argentinian Diego Armando Maradona, ajuns la 55 de ani, a declarat că Lionel Messi, conaţionalul său, şi Cristiano Ronaldo se află la acelaşi nivel şi că singurul fotbalist care se apropie de cei doi este atacantul brazilian Neymar.

"Aceşti doi jucători (n.r. - Messi şi Ronaldo) sunt deasupra tuturor. Messi nu este mai bun decât Cristiano Ronaldo şi viceversa. Ronaldo este mereu motivat, iar, pe de altă parte, m-am plictisit să spun că Messi nu trebuie să câştige Campionatul Mondial pentru a fi extraordinar. De ajuns!", a replicat Maradona, citat de Goal, când a fost întrebat despre rivalitatea dintre cei doi fotbalişti care activează în Primera Division.

După câştigarea Campionatului European din Franţa, alături de naţionala Portugaliei, Cristiano Ronaldo a devenit principalul favorit la câştigarea Balonului de Aur, al patrulea din carieră. Deţinătorul recordului all time este Lionel Messi, cu cinci trofee. Maradona crede însă că Balonul de Aur nu este acordat într-un mod corect.

"Pentru mine, Balonul de Aur nu reflectă adevărul. De exemplu, în 2014, Manuel Neuer a fost unul dintre finalişti, alături de Messi şi Ronaldo. Germanul doar ce devenise campion mondial şi merita să câştige. Acum, nu mai există o cursă în doi între Ronaldo şi Messi, ci una în trei, pentru că a apărut şi Neymar. Ador să îl urmăresc jucând", a conchis Maradona.

Comentarii

Ultimă oră