Sari la conținut

DHL Carpathian Marathon, pe 16 iunie, la Cheile Grădiștei

dhl-carpathian-marathon-pe-16-iunie-la-cheile-gradistei

Pe 16 iunie 2018, la Cheile Grădiştei - Fundata, se dă startul uneia dintre cele mai interesante aventuri de alergare montană din România.

Pentru o amintire de neuitat a celei de-a IX-a ediţii a DHL Carpathian Marathon, organizatorii au decis ca înscrierea copiilor şi a tinerilor sub 18 ani să fie gratuită.

În cadrul maratonului, pe lângă alergările destinate adulților (structurate pe mai multe secțiuni) va fi organizat şi Crosul Copiilor, care le este dedicat celor cu vârste cuprinse între 5-13 ani, în trasee care variază ca distanţă, de 250 m, 500 m sau de 1 kilometru, în funcţie de vârstă.

Până în acest moment, peste 1.000 de participanţi s-au înscris la maraton, iar înscrierile continuă pe maratondhl.ro .

Pentru înscrierile on-line taxa de participare este de 125 lei / participant (pentru persoanele fizice) şi 150 lei / persoană (pentru companii).

Pentru participanţii care sunt persoane fizice şi doresc să se înscrie în ziua evenimentului, taxa este de 150 lei.

  Suma încasată din taxele de înscriere va fi donată în totalitate Comitetului Naţional Paralimpic, pentru a susține participarea sportivilor români la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020.


    Printre ambasadorii şi susţinătorii evenimentului se numără: Gabriela Szabo, Andreea Răducan, Constantina Diţă, Miodrag Belodedici, nutriţionistul Șerban Damian, Sonia Argint Ionescu, Eli Roman, Dragoş Bucurenci, Andrei Roşu, Marian Drăgulescu şi Chef Simona Pope, o parte dintre ei urmând să se afle şi la linia de start.

Toți participanții vor primi medalii la finalul cursei și vor avea parte de multe surprize oferite de sponsorii și de partenerii evenimentului. În plus, ei se vor putea bucura de toate facilitățile oferite de resort, dar și de o atmosferă prietenoasă și de amintiri de neuitat!

Comentarii

Ultimă oră