Sari la conținut
deszapezire-inca-de-la-primele-ore

22 de utilaje ale firmei de deszăpezire au împrăștiat material antiderapant pentru a preveni formarea poleiului pe străzile și în intersecțiile din Brașov.

"S-au folosit aproximativ 120 de tone de material antiderapant, astfel încât în Brașov se circulă în condiții de siguranță pe raza municipiului. Venim cu rugămintea către conducătorii auto să nu uite că suntem în sezonul rece, că avem temperaturi negative, care vor persista și în zilele următoare, drept pentru care invităm toți participanții la trafic să reducă viteza și să o adapteze la condițiile meteo pe care le avem." a declarat Sebastian Rusu, viceprimarul mun. Brașov


Pentru deszăpezirea din sezonul 2020-2021 sunt pregătite 86 de autospeciale și utilaje. Pentru reducerea timpului de intervenție și creșterea eficienței, activitatea de deszăpezire este asigurată din cele 3 centre (str. Carierei, str. Zizinului și Poiana Brașov). Reamintim că înainte de sărbători, pentru a nu risca să rămână fără material antiderapant, municipalitatea a asigurat stocuri suficiente, care sunt completate permanent. În acest moment, primăria are un stoc de 3.200 de tone de material antiderapant.

Comentarii

Ultimă oră