Sari la conținut

Despre tainele masajelor erotice – masajul tantric şi ce presupune acesta

despre-tainele-masajelor-erotice-masajul-tantric-si-ce-presupune-acesta

Dacă eşti din categoria celor care ştiu că o îmbrăţişare este mai mult decât un gest, este o apropiere a sufletelor şi are efecte stimulante asupra ambelor persoane, atunci înţelegi clar că masajul tantric este benefic, complex şi merită savurat. Tot mai multe saloane de masaj erotic au început să se axeze şi pe servicii mai vaste din sfera masajelor, iar cel tantric este unul dintre ele.
 
Merită amintit că acest tip de masaj îşi are rădăcinile în vremuri îndepărtate, dar mulţi îl asociază cu un german pe nume Andro Andreas Rothe. La acea vreme masajul presupunea o combinaţie de tehnici şi de exerciţii de yoga, menite să elimine aşa zisul blocaj energetic şi sexual. Scopul era şi cel de relaxare, de eliberare, câştigând o stare de bine a întregii fiinţe.

Masajul tantric are beneficii

Se ştie despre acest gen de masaj că face parte din lista unor saloane precum salonul de masaj erotic Artemis. Este preferat de către cei în căutare de ceva nou sau specific de către cei care ştiu care sunt realele beneficii. Este vorba de stimularea circulaţiei sanguine, de reducerea tensiunii arteriale şi de contribuţia sa la o stare de bine. Unii ar spune că prin efectele sale poate contribui la longevitate. Desigur, când te simţi bine şi ai vitalitate, întregul tău corp stă sub semnul echilibrului.

Ce presupune experienţa masajului tantric

Se crede că prin practicarea acestui tip de masaj, energia este direcţionată în sus, acumulându-se în centrul pieptului. Ajungand la inima, aceasta se transformă în energie pură. Despre cel care se bucură de experienţa unui astfel de masaj într-un salon de masaj tantric Bucuresti sau oricare ar fi locaţia acestuia se crede că simte o trezire la viaţă, o energie deosebită ce îi oferă capacitatea de a simţi şi împărtăşi adevarata pasiune în cuplu.

Pentru cei care pun în practică mai departe tot ce ţine de tantric se consideră indirect o experienţă care îi conectează la un nivel mai profund. Se poate spune că este o meditaţie în doi, că procesul de uniune între cei doi este mai important ca orice.

Ce contează pentru ca masajul tantric sa fie unul desavarsit

Este recomandat celor care doresc să experimenteze acest gen de masaj să îşi revendice această dorinţă apelând la maseuze cu experienţă. Altfel nu ar fi acelaşi lucru, iar masajul în sine nu ar mai fi la nivelul corespunzător. Contează de asemenea şi care sunt paşii premergători acestui masaj şi anume crearea unui cadru relaxant.

Pot fi folosite arome diverse, lumânări parfumate, precum şi muzică ambientală sau uleiuri care să facă mişcările de masaj mai plăcute şi uşor de realizat. Masajul se va desfăşura nude, pentru că atingerile sunt foarte importante. Atingerea delicată a corpului, de sus până jos, este jocul care îi face pe cei doi participanţi să îşi intre în rolul corespunzător, acela de a medita, de a se relaxa şi a se bucura unul de prezenţa celuilalt.

Un rol important îl au şi tehnicile de respiraţie. Acestea reglează organismul privind ritmul inspiraţiei şi expiraţiei, calmează, poate chiar să domolească emoţiile – o stare adesea întâlnită mai ales în rândul bărbaţilor care au parte de o astfel de experienţă pentru prima dată. Se spune că de fapt masajul tantric este amplificat ca şi efect de tehnicile corecte de respirat.

Pe durata masajului maseuza va ghida pentru ca respiratul să fie unul corespunzator. Aceste tehnici se numesc specific pranayama şi ajută la autodisciplină şi autocontrol în momente de maximă intensitate, chiar şi când este vorba de cea a plăcerii.

Un astfel de masaj este nu doar despre nuditatea celor doi şi despre stimulare. Vine mai degrabă ca o lecţie despre ce înseamnă în sens profund viaţa intimă şi cunoaşterea partenerului. Sunt trăiri intense care se pare ca susţin teoria conform căreia nu contează cantitatea, ci calitatea actului intim. Ulterior unui astfel de masaj solicitantul poate experimenta pe cont propriu, în intimitate alături de partenera sa o altfel de experienţă.

Poate pentru că este inedit, intens însă sub o altă interpretare, poate pentru că este o poveste despre erotic ce nu şi-o refuză niciun bărbat, masajul tantric este adesea ales. Artemis este salonul unde această dorinţă poate deveni realitate.

Comentarii

Ultimă oră