Sari la conținut

Deși este iarnă în calendar, sunteți invitați la concurs de mărțișoare!

desi-este-iarna-in-calendar-sunteti-invitati-la-concurs-de-martisoare-

Organizatorii spun că puteți folosi orice tehnică meșteșugărească din orice colț de lume: cusut, țesut, pictat, margelit, tricotat, croșetat.

"Vom avea 2 categorii de vârsă: până în 16 ani și peste 16 ani. Poate participa orice persoană, din orice colț de lume. Sunteți cu toții bineveniți! Dragii mei vă aștept creațiile pemesageria Facebook sau pe mail până în data de 17 februarie. Avem premii frumoase în fire sau accesorii de lucru." a declarat Gabriela Bularca, organizatoare


Modalitatea de transmitere a mărțișorului este prin fotografie, care trebuie să fie însoțită de numele participantului, categoria de vârstă și o scurtă descriere a tehnicii utilizate.Fiecare participant se va putea înscrie cu maximum trei lucrări diferite, prezentate în fotografii separate.


Creațiile le puteți trimite pe mesageria Facebook sau pe mail gabybularca@yahoo.com


În 20 februarie, la ora 10, albumul cu toate creațiile înscrise în concurs va fi postat pe contul de fb al organizatoarei. Jurizarea se va desfășura în perioada 20- 27 februarie. Se va considera vot orice formă de apreciere a fotografiei la albumul principal. Câștigătorii vor fi premiați.

Comentarii

Ultimă oră