Sari la conținut

Deschiderea oficială a patinoarului de la Baza Olimpia a fost amânată

deschiderea-oficiala-a-patinoarului-de-la-baza-olimpia-a-fost-amanata

Inaugurarea se cam lasă așteptată, spre dezamăgirea patinatorilor!

Anunţată pentru miercuri seară, la ora 17.00, deschiderea oficială a patinoarului de la Baza Olimpia a fost amânată pentru joi, 28 decembrie 2017, la ora 10.00.

„Din păcate, miercuri, la ora 17.00, starea gheţii nu era suficient de bună pe întreaga suprafaţă a patinoarului, astfel încât zecile de braşoveni care au aşteptat cu nerăbdare acest moment să se poată bucura din plin şi în condiţii de maximă siguranţă de practicarea acestui sport minunat. Din această cauză, administratorii au decis să amâne inaugurarea patinoarului pentru joi, 28 decembrie, ora 10.00. Ne cerem scuze faţă de toţi cei care au venit în această seară (miercuri seară) la Olimpia şi îi aşteptăm cu drag să se reîntoarcă. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Consiliului Judeţean Braşov.

Din momentul în care va fi în sfârșit deschis, s-a anunțat că Patinoarul de la Baza Olimpia va funcţiona zilnic, iar seriile, cu o durata de 90 de minute, vor fi programate de la orele 10.00, 12.00, 14.00, 16.00, 18.00 şi 20.00. Intrarea va costa 5 lei pentru copii şi 10 lei pentru adulţi, iar pentru închirierea unei perechi de patine se va plăti 15 lei.

Comentarii

Ultimă oră