Sari la conținut

Deschiderea Centrului de Agrement de 10 milioane de euro din Poiana Braşov a fost amânată din nou

deschiderea-centrului-de-agrement-de-10-milioane-de-euro-din-poiana-brasov-a-fost-amanata-din-nou

Centrul de agrement din Poiana Braşov, o investiţie de peste 10 milioane de euro, a fost amânată iniţial cu un an, din decembrie 2014, în decembrie 2015 după ce firma care a câştigat prima licitaţie a abandonat lucrările.

Nici ultimul termen nu a fost respectat, iar Primăria a desemnat un nou constructor care a promis că în iunie totul va fi gata. Nici acest termen nu a putut fi resptectat, iar acum se anunţă că această investiţie va fi finalizată în toamnă. Centrul este amplasat la poalele pârtiei de schi Bradu.

Centrul de agrement va dispune de un club de bowling cu o capacitate de 180 de persoane, cu opt piste profesionale, dar şi cu mese de biliard. În incintă va mai fi amenajată şi o sală de căţărare. Pereţii vor avea trei tipuri de dificultate, iar zece persoane vor putea să escaledeze simultan.

Tot în interior va exista şi o sală de minigolf. De asemenea, proiectul cuprinde şi spaţii de distracţii destinate celor mici. La fel de întărziate sunt şi lucrările la parcarea din Poiana Mică.

Aceasta trebuia să fie gata de anul trecut, dar acum se caută un alt constructor după ce lucrările au fost abandonate.

Citeste mai mult: adev.ro/oclugp

Comentarii

Ultimă oră