Sari la conținut
deplasari-pentru-olimpia-csu

Pe 29 și 30 noiembrie, de la ora 19, Olimpia CSU Brașov va juca două partide în deplasare, contând pentru Cupa Europei Centrale.

Astăzi, de la ora 19, elevele lui Dan Calancea vor întâlni formația BK Brno, din Cehia, iar mâine, de Sfântul Andrei, baschetbalistele brașovence vor juca la Viena, în Austria, contra celor de la Flying Foxes.

Înaintea acestei duble, Olimpia CSU Brașov ocupă locul 1 în clasamentul grupei A din Cupa Europei Centrale, cu 4 puncte, fiind la egalitate de puncte cu Universitatea Alba-Iulia și BK Brno, care ocupă pozițiile a doua și a treia, având însă câte un meci în plus.

Austriecele sunt pe ultimul loc în grupă, cu 3 puncte.

După cele două deplasări contând pentru Cupa Europei Centrale, echipa Olimpia CSU Brașov va juca, sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 17, într-o altă deplasare, la Universitatea Cluj-Napoca, într-o partidă contând pentru etapa a VIII-a din Liga Națională de baschet feminin.

Înaintea acestui meci, elevele lui Dan Calancea ocupă locul 5 în clasament, cu 8 puncte, în timp ce clujencele sunt pe a șasea poziție, cu 7 puncte.

Meciul dintre Olimpia CSU Brașov și Universitatea Cluj-Napoca va fi transmis în direct, sâmbătă, 2 decembrie, de DigiSport4.

Comentarii

Ultimă oră