Sari la conținut
deplasari-in-weekend-pentru-primele-3-clasate

În acest weekend are loc a 23-a etapă a Ligii a IV-a Brașov, a opta a returului competiției, iar echipele de pe podiumul clasamentului vor juca în deplasare.

Astfel, după victoria la scor de maidan din etapa intermediară, AS SR Brașov îi va face o vizită formației de pe locul 11, Cetatea Homorod, pe care a învins-o în tur cu scorul de 16-1.

Ocupanta poziției secunde, Olimpic Zărnești, va merge la Inter Tărlungeni, care se află acum pe locul 5, iar Precizia Săcele, care completează podiumul Ligii a IV-a, va juca în deplasare la Olimpic Voila, formație de pe a 14-a poziție a clasamentului. În tur, atunci când au jucat pe teren propriu, atât Olimpic Zărnești, cât și Precizia Săcele s-au impus cu 2-1, respectiv 8-0.

Înaintea celei de-a 23-a runde a competiției județene, AS SR Brașov este lider cu 60 de puncte, având cu 5 puncte mai mult decât echipa zărneșteană și cu 6 puncte mai mult față de formația antrenată de Mihai Stere, care până în urmă cu două etape era principala urmăritoare și contracandidată la locul de baraj pentru „stegari”.

Programul etapei a XXIII-a

A.S. Olimpic Voila - A.S. F.C. Precizia Săcele

A.C.S.M. Codlea - A.S. Aripile Braşov

C.S. Inter Cristian - C.S. Chimia Orașul Victoria

A.S. Inter Tărlungeni - A.S.C. Olimpic Zărneşti

A.C.S. Colțea 1920 Brașov - A.S. Avântul Dumbrăvița

A.F.C.S. Carpaţi Berivoi - A.S. Prietenii Rupea

A.S. Cetatea Homorod - AS SR Brașov

A.C.S. Steagu Roșu Brașov - A.C.S. Voința Hurez

Comentarii

Ultimă oră