Sari la conținut

„Demo Metal Brașov 2019”, ediția a 11-a: O privire către viitorul industriei

demo-metal-brasov-2019-o-privire-catre-viitorul-industriei

Cea de-a 11-a ediție Demo Metal va avea loc în perioada 5-8 noiembrie 2019 la Brașov, la centrul Lux Divina (Strada 13 Decembrie 96, Brașov), tema principala fiind „Smart Factory [Digital Transformation Hub]”.

Expoziţia facilitează întâlnirea furnizorilor și a utilizatorilor de tehnologie. Anul acesta şi-au anunţat prezenţa peste 65 de companii.

Pe 5 noiembrie 2019, în cadrul evenimentului „„Demo Metal – Smart Factory” are loc şi forumul „Tranziţia către Industry 4.0”, în care unii dintre cei mai importanți manageri ai companiilor de top din industria din România vor împărtăși participanților din viziunea, experiența și provocările întâmpinate la implementarea conceptului în unitățile lor.

Protagoniștii prelegerilor vor fi:

- Sorin Poteraş – director general Schaeffler România;
- Cristian Popescu – director general Stabilus România;
- Mihaela Forgaciu – executive manager Preh România;
- Adrian Sandu – secretar general Asociația Constructorilor de Automobile din România (ACAROM);
- Ferry Grinberg – director general GreenBau Tehnologie,
- Werner Braun – director general Caditec;
- Florin Moloşit - director general IFM Electronic;
- Ionuț Ţaţa, director general Iceberg & Digital Innovation Hub Leader și reprezentant CNIPMMR;
- Leonard Rizoiu, managing partner leoHR;
- Rareș Stănescu – RPA (Robotic Process Automation) Lead – Senior Manager PwC.

„Demo Metal – Smart Factory” este hub-ul de digitalizare ce facilitează contactul cu cei mai buni profesioniști și interacțiunea cu cele mai relevante experiențe în adoptarea noii paradigme a proceselor de fabricație, pentru scurtarea termenelor de implementare și menținerea în topul competiției productivității.

Cu cele peste 65 de companii, mari branduri internaționale și importante companii locale participante, „Demo Metal Brașov – Smart Factory” se anunță a fi din nou un eveniment remarcabil.

Demo Metal Brașov 2019 – Smart Factory se bucură de sprijinul partenerilor săi tradiționali: Asociația Constructorilor de Automobile din România (ACAROM), Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România), Camera Franceză de Comerț și Industrie în România (CCIFER) și Organizația Patronală din Industria Aeronautică Română (OPIAR).

Prin mixul de oportunități pe care le oferă, Expo, Forum & Networking, Demo Metal este locul special creat pentru întâlnirea furnizorilor și a utilizatorilor de tehnologie.


   Detalii despre companiile participante, despre noile echipamente și tehnologii prezentate, precum și despre ofertele speciale pregătite, se găsesc pe site-ul www.demometal.ro.

Comentarii

Ultimă oră