Sari la conținut

Declaraţii LIVE după FC Braşov - FC Caransebeş. Cosmin Bodea, extrem de virulent: "Toţi am fost o apă şi-un pământ. Când o să le tai tot salariul, nu o să se mai certe"

declaratii-live-dupa-fc-brasov-fc-caransebes-cosmin-bodea-extrem-de-virulent-

Antrenorii celor două echipe, Cosmin Bodea şi Giovani Pisano, fac declaraţii după meci.

Iată ce spun tehnicienii.

Cosmin Bodea, antrenor FC Braşov:

"Am făcut o ruşine de joc. De ce ne-a fost frică n-am scăpat. Am spus că mi-e frică de noi. Sunt jucători noi şi e greu de încropit o echipă. Dar, şi aşa sunt foarte supărat. Am crezut că dacă am transferat 3-4 jucători de la Liga I avem şi echipă. Din păcate, nu e aşa. Liga a 2-a, fără muncă şi dăruire în teren nu se poate. Nu putem juca cu numele"

"Nu am avut agresivitate la niciun meci. Chiar nu mai ştiu cum să vorbesc cu ei şi ce să le cer. Dacă nu îţi iese jocul sau prinzi o zi mai proastă, dar stai bine în teren, din păcate toţi am fost o apă şi-un pământ"

despre neînţelegerile pe teren... "Vă promit că nu o să se mai certe. Când o să le tai tot salariul, nu o să se mai certe"

despre golul primit... "A fost greşeală în partea dreaptă la gol. S-a dat pasa în centru şi nu a ieşit nimeni. Nu e posibil să te comporţi aşa la un joc. Şi dacă nu are antrenor, şi dacă nu le spune nicio indicaţie, tu nu poţi să joc aşa prost. Greşeli multe, inexplicabile, fără presiune"

despre demisia strigată de suporteri..."Când nu sunt rezultate, antrenorul e de vină. Nu se ţine cont în ce condiţii am luat echipa, ce jucători am transferat. Fanii au dreptate, fiindcă n-am jucat nimic. Trebuie să ne schimbăm atitudinea, că nu se mai poate. Să nu ne mai crede echipă, că am transferat niciun minut. Nici măcar la echipele lor nu au jucat niciun minut. Sunt jucători care nu au jucat. Când îi bag, au contracturi. Iar ei, dacă nu înţeleg lucrul ăsta, atunci te surprinde şi o echipă de copii şi juniori. Nu sunt pregătiţi mental de joc"

despre transferuri... "E o mentalitate cu totul greşită. Nu avem echipă. Până facem echipă, mai durează un an de zile. E greu să joci cu 10 jucători noi care nu au mai jucat împreună. Aşteptam mai mult din partea lor, să-şi demonstreze valoarea. Chiar dacă au venit mai târziu, aşteptam mai mult"

despre jocul slab al lui Codoban... "Codoban nu e certat cu restul. A făcut un joc slab, de-aia l-am şi schimbat la pauză. Avem de lucru foarte mult. Dacă nu suntem corecţi cu noi şi nu ne dăm seama unde suntem, o să avem probleme şi de-acum înainte. Dacă nu înţeleg că fără muncă şi dăruire nu poţi face nimic. Trebuie să alergi, să-ţi ajuţi colegul, altfel nu poţi să joci"

despre motivarea jucătorilor... "Nu cred că am fost prea gentlemen cu ei. Eu toată săptămâna i-am atenţionat că ne aşteaptă un meci greu. Am văzut rezultatul de la Mioveni - Chindia şi ne bucuram că a pierdut Mioveniul. Le-am atras atenţia că noi trebuie să câştigăm"

despre viitor... "Voi schimba foaia. Vor fi şi amenz, Vor juca cei care merită, nu doar numele, nu transferurile de la mama şi de la tata"

"E timpul scurt. Cum le-am spus. Antrenorii vin, pleacă. Trebuie să se formeze aici o echipă. Braşovul nu trebuie să aştepte. E situaţia grea, fiindcă sunt mulţi jucători noi. Fiecare cu mentalitatea lui, cu trăsăturile lui unde au jucat. E foarte greu până îi adun. Am crezut că punctul de la Baia Mare, m-am gândit că o victorie de astăzi putem să prindem încredere. Nu o să fie meci uşor şi echipe favorite. Baia Mare a învins, Târgovişte a pierdut acasă şi a învins"

Giovani Pisano, antrenor FC Caransebeş:

"A fost un meci frumos, chiar dacă a fost blocat. Echipa a fost ordonată. Am avut cele mai multe ocazii. Echipa mea a fost cea mai bună, victorie meritată. Am suferit în ultimele 10 minute. A fost un meci deschis. Mă aşteptam la mai multe de la Braşov"

"Şase puncte sunt meritate. Jucam în faţa unei echipe favorite, care venea în Liga I. Vrem să jucăm deschis cu adversarii noştri. Vrem să ajungem în primele 5. Am plecat târziu la muncă. În 20 de zilei am pus totul la punct, în cantonament. Se vede că am muncit bine"

"Pascal a lipsit din motive deplasare. A trebuit să ne bazăm pe Birăescu. A răspuns bine pe teren. Echipa ştie deja conceptul meu. Sunt 25 de jucători şi toţi pot juca. Cine dă maximum, va juca. Toţi vor prinde minute. Ideea este că, aşa cum am fost şi cu Vâlcea, cine a intrat a jucat foarte bine şi asta denotă faptul că avem un lot de valoare"

"Săulescu a intrat şi meciul trecut de pe bancă. A schimbat faţa meciului. Jucătorii intră determinaţi şi vor să arate ce pot. Toţi lucrează la maximum pentru a intra în teren. Avem un mic deficit la tineri. Vrem să mai aducem câţiva"

Comentarii

Ultimă oră