Sari la conținut

De-a râsul plânsul. Papagalul turnător l-a dat de gol pe un bărbat după ce şi-a înşelat nevasta

dea-rasul-plansul-papagalul-turnator-la-dat-de-gol-pe-un-barbat-dupa-ce-sia-inselat-nevasta

Un bărbat a fost în pragul de a ajunge la închisoare după ce a călcat strâmb, scrie spynews.ro. Bărbatul avea o aventură cu servitoarea care se ocupa de locuinţa sa, iar infidelitatea sa a fost dezvăluită de papagalul din casă, potrivit metro.co.uk.

Aventura a ieşit la iveală după ce papagalul a început să repete diferite fraze amoroase pe care soţia bărbatului nu le mai auzise din partea acestuia de foarte mult timp. Femeia a intrat la bănuieli şi s-a întrebat dacă nu cumva, soţul ei are o relaţie cu servitoarea. Bănuind că este trădată, femeia a înregistrat papagalul în timp ce vorbea şi a dus probele la poliţie.

Cei doi soţi locuiesc în Kuwait, loc în care adulterul este considerat o infracţiune şi se poate pedepsi cu închisoarea. Dacă înregistrarea cu animalul de companie ar fi fost acceptată de poliţie, acesta ar fi risicat să fie arestat. Din fericire pentru el, probele nu au fost acceptate de instanţă şi asta pentru că nu s-a putut dovedi că pasărea nu a auzit acele declaraţii de dragoste la televizor sau la radio.

Cazul nu a fost considerat unul credibil, motiv pentru care nu s-au luat măsuri.

Comentarii

Ultimă oră