Sari la conținut

De vineri, 14 mai, reîncepe transportul bicicletelor în Poiana Brașov

de-vineri-14-mai-reincepe-transportul-bicicletelor-in-poiana-brasov

De vineri, 14 mai, reîncepe transportul bicicletelor în Poiana Brașov. Tot luna aceasta vor începe și lucrările de amenajare a bike-park-ului din Postăvarul. Având în vedere condițiile meteo, dar și solicitările primite din partea bicicliștilor, operatorul de transport va relua transportul bicicletelor în Poiana Brașov cu autobuzele RATBV. De vineri, 14 mai, toate autobuzele care vor circula pe linia 20 vor asigura și transportul bicicletelor.

Conform precizărilor reprezentanților RATBV, bicicletele vor fi încărcate și asigurate de proprietarii acestora, conducătorul auto urmând să verifice faptul că prinderea s-a realizat corect, pentru a preveni apariția oricărui incident.

Suporturile de transport sunt omologate și nu prezintă pericole pentru siguranța bicicletelor. Pentru a nu apărea situații de nerespectare a graficelor de circulație, persoanele, care doresc să beneficieze de serviciul gratuit sunt rugate să se prezinte cu circa 10 minute înainte de plecarea în cursă la peronul de îmbarcare, din Livada Poștei sau Poiana Brașov, pentru a avea timp să-și încarce și asigure bicicletele.

Transportul bicicletelor se realizează gratuit.

Săptămâna viitoare va fi dat și ordinul pentru începerea lucrărilor pentru amenajarea traseelor de mountain-bike din Poiana Brașov. Această investiție presupune realizarea a trei trasee de mountain bike pe versantul nordic al masivului Postăvarul, în cadrul domeniului schiabil al staţiunii Poiana Braşov, între staţia superioară şi staţia inferioară a telegondolei.

Comentarii

Ultimă oră