Sari la conținut
de-prin-cupe-adunate-(1)

Barcelona rămîne fără victorie de 7 ani pe terenul celor de la Real Sociedad.

Aseară, în manşa retur din semifinalele cupei Spaniei, Barcelona şi Sociedad au terminat la egalitate, 1-1.

În minutul 27, Messi a deschis scorul cu un şut de la distanţă. Chiar dacă nu se mai punea problema echipei calificate în ultimul act, după 2-0 pe Camp Nou, Real Sociedad nu a renunţat la luptă şi cu 3 minute înainte de final a egalat prin Griezmann.

În finală, Barcelona va juca împotriva celor de la Real Madrid.

Napoli a făcut instrucţie aseară cu AS Roma, în manşa secundă din semifinalele Cupei Italiei.

Echipa lui Benitez a câştigat cu 3-0 acasă, după eşecul cu 2-3 din capitală, în prima manşă. Callejon a anulat avantajul romanilor în minutul 33. Soarta partidei a fost decisă în doar 7 minute de la reluarea actului secund.

Napoli a făcut 2-0 prin Higuain în minutul 49, iar 3 minute mai tîrziu Jorginho a marcat pentru un scor de neprezentare.

În finală, Napoli va da piept cu Fiorentina. Dacă Napoli va reuşi să câştige, îşi va adăuga în vitrină a 5-a cupă din istorie.

Bayern Munchen s-a calificat la pas în semifinalele Cupei.

Bayern s-a impus pe terenul lui Hamburg, echipă aflată în degrigoladă. Abia pe locul 17 în campionat, retrogradabil, echipa gazdă nu a pus probleme și a fost învinsă clar: 0-5.

Pentru formaţia lui Pep Guardiola Mandzukic a reuşit o triplă în minutele 22, 74 şi 76. Dante în minutul 26 și Robben în minutul 54, şi-au trecut şi ei numele pe lista marcatorilor pentru Bayern.

Comentarii

Ultimă oră