Sari la conținut

De mâine, se poate cumpăra carne de miel din pieţele braşovene!

de-maine-se-poate-cumpara-carne-de-miel-din-pietele-brasovene

Ca în fiecare an vor fi zone amenajate pentru vânzarea mieilor în toate pieţele alimentare din municipiul Braşov.

Astfel, în pieţele agroalimentare braşovene, în întâmpinarea Pastelui Catolic, vânzarea mieilor se va face în perioada 18 – 20 aprilie 2019.


  O nouă transă de miei va fi adusă înaintea Paştelui Ortodox. Carnea de miel va putea fi cumpărată săptămâna viitoare în perioada 23 – 27 aprilie 2019.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Braşov, pentru Paştele Catolic, pentru cele 23 de locuri din Piaţa Dacia erau depuse ieri 8 solicitări. În Piaţa Astra, dintre cele 17 locuri disponibile erau rezervate 10; în Piaţa Tractorul, din 10 locuri era închiriat unul; iar în Piaţa Bartolomeu, pentru singurul loc disponibil, a fost depusă o solicitare. În schimb, în Piaţa Star, dintre cele 12 locuri pregătite nu a fost închiriat nici unul.


    În ceea ce priveşte Paştele Ortodox, pentru comercializarea mieilor, reprezentantul municipalităţii braşovene a anunţat că ieri, în Piaţa Dacia dintre cele 60 de locuri disponibile, 40 erau rezervate, iar în Piaţa Tractorul erau rezervate toate cele 10 locuri. Şi în Piaţa Astra au fost rezervate toate cele 30 de locuri disponibile pentru Paştele Ortodox. În Piaţa Star, din 12 locuri disponibile erau închiriate 3, iar în Piaţa Bartolomeu a fost deja rezervat singurul loc disponibil.


    „Numărul solicitărilor poate creşte în zilele următoare, atât pentru această săptămână, cât şi pentru cea cu Paştele Ortodox”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.

Comentarii

Ultimă oră