Sari la conținut

De mâine, 3 februarie este permis accesul la mese în food court și-n restaurantele din AFI Mall Brașov

de-maine-3-februarie-este-permis-accesul-la-mese-in-food-court-sin-restaurantele-din-afi-mall-brasov

De mâine, 3 februarie este permis accesul la mese în food court și-n restaurantele din AFI Mall Brașov, la o capacitate de 30% și respectând normele în vigoare impuse de pandemie.

Acest lucru este posibil, deoarece în Brașov incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate a fost 1.513/1.000 de locuitori.

Food court-ul și restaurantele din AFI Mall Brașov vor putea funcționa însă, fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului. De asemenea sunt recomandate câteva măsuri de siguranță:

l O masă poate fi ocupată de maximum 6 clienți. Excepție de la această regulă fac membrii aceleiași familii, care au același domiciliu.
l În cazul restaurantelor/cafenelelor din interior, clienții vor fi așezați la mese pe principiul “o masa ocupată, una liberă”, iar la intrare va fi afișat numărul maxim de persoane care se pot afla simultan în restaurant/cafenea;
l În cazul teraselor se va respecta distanța de minimum 2 metri între ocupanții scaunelor meselor alăturate;
l Clienții vor respecta circuitele de deplasare, stabilite astfel încât să fie păstrată distanța între persoane de minimum 1,5 metri;
l La servirea la masă, personalul va purta mască și îşi va dezinfecta mâinile înainte de fiecare servire;
l Dezinfecția meselor se face după fiecare client/grup;
l Nu este permis transferul meniurilor, solnițelor, olivierelor, tacâmurilor și al altor obiecte de pe o masă pe alta fără a fi dezinfectate în prealabil;
l Dezinfectarea mâinilor la intrarea clienților în cafenea/restaurant și la intrarea și ieșirea din grupurile sanitare.

Spațiile exterioare în care se desfășoară activități de preparare, servire și consum al produselor alimentare, băuturilor alcoolice și nealcoolice, care au fost amenajate având cel puțin doi pereți și un acoperiș, indiferent de natura acestora, sunt considerate spații închise și se aplică regulile pentru unitățile de preparare, servire și consum al produselor alimentare, băuturilor alcoolice și nealcoolice care își desfășoară activitatea în spații închise.

Comentarii

Ultimă oră