Sari la conținut

De luni, dispar parcările de pe strada Poarta Schei

de-luni-dispar-parcarile-de-pe-strada-poarta-schei

De luni, dispar parcările de pe strada Poarta Schei. Electrica își modernizează rețeaua din zona centrală!

Comisia de Urbanism și Circulație a avizat solicitarea Electrica (SDEE Transilvania Sud) pentru o serie de lucrări de modernizare a rețelei de alimentare cu energie electrică în centrul istoric.

Astfel, de luni, 8 iulie 2019, vor începe lucrările de modernizare a rețelei pe str. Poarta Schei, de la str. George Coșbuc până la Apollonia Hirscher.

În prima etapă, aceste lucrări se vor derula pe partea stângă, în sensul de coborâre spre Apollonia Hirscher. Săpătura se va efectua în trotuar, dar pentru a se putea executa în condiții optime și de siguranță, locurile de parcare de pe str. Poarta Șchei vor fi desființate temporar. Ulterior, lucrările se vor derula pe partea dreapta, cu devierea traficului în zona parcărilor.


   Durata estimată pentru realizarea acestei lucrări este de 2 săptămâni.

După finalizarea șantierului pe acest tronson, vor începe lucrările pe str. Grigoraș Dinicu, pe același sistem, de anulare, temporară, a locurilor de parcare. Tot în această lună vor începe lucrările de modernizare a rețelei electrice în zona Piața Sfatului, pe trotuar (de la Librăria Okian până în fața Librăriei Cărturești).

Pentru a se asigura traficul pietonilor, se va amenaja, temporar, pe prima bandă de urcare spre maternitate, o zonă de trafic pietonal, separată de circulația autovehiculelor prin sisteme de protecție.

Comentarii

Ultimă oră