Sari la conținut
de-ce-eurosport-nu-transmite-fote-2013

Directorul executiv al FOTE 2013, Dan Mălu-șel, a venit cu precizări  în ceea ce privește faptul  că Eurosport nu mai transmite competiția.

Iată ce a declarat, punctual, Dan Mălușel, pentru newsbv.ro: „Încheierea contractului de transmisiune directă este în sarcina Comitetul Olimpic European (EOC), acum o săptămână am fost anunțați de EOC că Eurosport-ul nu va mai transmite FOTE (nu numai Brașov 2013, ci și ediţiile următoare) pe canalele sale, iar această decizie a fost luată din motive financiare. Sarcina inițială a CO – FOTE Brașov 2013 era de a încheia un contract cu o televiziune din România care, din punct de vedere tehnic, să poată ridica semnalul pe satelit pentru Eurosport. În acest sens, CO-FOTE Brașov 2013 a prevăzut în buget suma necesară pentru acest serviciu și a încheiat un precontract cu una dintre televiziunile cu acoperire națională, care dispune de tehnica necesară”.
FOTE este o competiție multisport destinată sportivilor juniori (14-18 ani) din cele 49 de țări europene. Aparține Asociației Co­mi­tetelor Olimpice Europene (EOC) și se află sub egida Comitetului Internațional Olimpic (CIO).

Comentarii

Ultimă oră