Sari la conținut

De câți politicieni ai nevoie ca să schimbi un bec în cartierul tău?

de-cati-politicieni-ai-nevoie-ca-sa-schimbi-un-bec-in-cartierul-tau-

De niciunul! Brașovenii își pot rezolva singuri toate problemele ce țin de administrație cu ajutorul Primarilor Cartierelor (hyperlinkwww.staicuflorian.ro).

Prin organizarea actuală, autoritățile locale favorizează proiectele care au miză politică. De aceea, multe dintre nevoile brașovenilor sunt neglijate sau amânate. Iar în timp ce politicienii se concentrează pe proiectele lor, problemele din cartier și nemulțumirile brașovenilor se adună.

Pentru a remedia această situație, am lansat campania Primarii Cartierelor, prin care brașovenii își pot alege reprezentanți care să gestioneze problemele specifice fiecărei zone din oraș. Brașovenii cu cele mai multe nominalizări vor face echipă cu Primarul Municipiului și vor avea la dispoziție toate instrumentele legale necesare pentru a rezolva problemele din cartierul pe care îl reprezintă. Întrucât energia lor nu este redirecționată în interesul partidelor politice, ei vor putea răspunde mult mai eficient nevoilor brașovenilor.

Dacă și tu crezi că Brașovul are nevoie de mai mulți oameni de nădejdie, cu viziune, la Primărie, atunci intră pe site-ul inițiativei (hyperlinkwww.staicuflorian.ro) și implică-te în dezvoltarea orașului.

Comentarii

Ultimă oră