Sari la conținut
de-astazi-incepe-campania-de-deratizare

La Braşov începe procedura de deratizare. Până în 20 aprilie se vor efectua servicii de deratizare, atât pe domeniul public, cât si pe cel  privat al Municipiului.

Substanţa utilizată în acest procedeu se regăseşte în Registrul Naţional al Produselor Biocide, avizate pentru profilaxia sanitar umană de către Ministerul Sănătăţii.

Reprezentanţii Primăriei fac apel către toate cabinetele veterinare de pe raza Municipiului Braşov ca, în situaţia în care apar ingerări accidentale de raticide în rândul animalelor, antidotul este vitamina K.

Pentru ca activităţile de deratizare să fie eficiente, acestea trebuie efectuate în mod unitar, la nivelul întregii localităţi, atât pe domeniul public şi privat, cât şi la toţi utilizatorii de pe raza Municipiului Braşov, anunţă specialiştii primăriei.

Ei fac apel către cetăţeni, asociaţii de locatari/proprietari, agenţi economici şi instituţii publice să efectueze activitatea de deratizare pe proprietăţi, în clădiri şi în subsolul blocurilor, concomitent cu acţiunea municipalităţii.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acestor acţiuni, perioada de efectuare a activităţilor va fi reprogramată.

Comentarii

Ultimă oră