Sari la conținut

Daruri pentru 180 de persoane sărace din Cristian

daruri-pentru-180-de-persoane-sarace-din-cristian

Peste 180 de persoane, familii cu copii mulți și bolnavi au primit daruri, în week-end-ul care tocmai a trecut, de la vountarii Asociației Sfânta Maria din comuna Cristian.

Aceasta a fost prima acțiune din cadrul Campaniei „Craciunul continuă“ prin care se încearcă sensibilizarea publicului spre nevoile celor care după sărbători sunt foarte repede uitați.

Debutul campaniei a coincis cu botezul unui baiețel de 14 ani părăsit de mamă de la doi ani și crescut cu greutate doar de către tatăl său la periferia localității Cristian. Pentru că nu a mers nici o zi la școală va fi sprijinit să se înscrie în programul „A doua șansă“ și va integrat în toate activitățile Asociației și ale comunității, au anunţat reprezentanţii asociaţiei.

De asemenea, cei 155 de bolnavi cronici ai Secției de Psihiatrie din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie din localitatea braşoveană 1 Mai au primit cutii cu dulciuri, alimente și haine.

  Tot în weekend, au fost vizitate şi cinci familii cu mulți copii din aceeași localitate, care au primit cutii cu haine, pături, jucării și alimente trimise de la mai mulți donatori din țară printre care măicuțele de la Mănăstirea Pasărea, Giurgiu precum și din străinătate prin grija Lyone Foundation Ltd și a Saint Mary Chicago Romanian Orthodox Church, Statele Unite ale Americii.

Campania se va derula pe tot parcursul lunii ianuarie, perioadă în care Asociația Sfânta Maria din comuna Cristian iţi propune să ajute copii și adulți din mai multe localități din zona Brașovului“.

Comentarii

Ultimă oră