Sari la conținut

Danube Cruises România caută personal vorbitor de limbă Germană/Engleză pentru vase de croazieră

danube-cruises-romania-cauta-personal-vorbitor-de-limba-germanaengleza-pentru-vase-de-croaziera

Danube Cruises Romania este un furnizor internaţional de servicii pentru cele mai moderne vase de croazieră din Europa.

Încă de la înfiinţare din 1997, compania a cunoscut o dezvoltare continuă şi semnificativă a numărului de clienţi, parteneri, servicii oferite şi vase de corazieră administrate.

Vasele de croazieră au o capacitate de la 130 până la 180 de pasageri şi  sunt utillizate de diverşi tour-operatori  pentru croaziere între Amsterdam şi Marea Neagră, pe Dunăre, Rin, Ron, Mosela dar şi în Franţa pe Ron, Saône şi Sena.

Cu o expertiza vastă în domeniu şi cu o filosofie de afaceri care pune clientul pe primul loc, Danube Cruises România oferă servicii de croazieră care pot satisface cele mai exigente standarde, eficienţa şi calitatea superioară a serviciilor fiind elementele cheie pentru livrarea de soluţii unice, adaptate nevoilor fiecărui client.

Experienţa în domeniu, competenţa ridicată a personalului şi munca în echipă, dialogul continuu cu proprietarii de vase de croazieră şi tour-operatori şi reţeaua de parteneri de încredere, atent selecţionaţi, sunt câteva din valorile care stau la baza acestei companii.

Persoanele care doresc  să obţină un loc de muncă în acest domeniu pot alege şi aplica pentru unul din job-urile oferite de companie:

Danube Cruises Romania

Atenţie! Pentru a aplica la aceste job-uri este necesar să cunoaşteţi limba engleză. Cunoaşterea limbii germane este un avantaj,  iar pentru unele posturi obligatorie!

CV-urile pot fi trimise la hotel@river-jobs.com


Relaţii suplimentare puteţi obţine la:

Telefon/Fax: +40 21 320 98 10
E-mail: Office@Cruise-Services.com
Web: www.Cruise-Services.com

Web: www.River-Jobs.com

Comentarii

Ultimă oră