Sari la conținut

Dana Săvuică scapă de riduri cu găinaț de privighetoare

dana-savuica-scapa-de-riduri-cu-gainat-de-privighetoare

Vedetele se înghesuie să testeze tot felul de reţete miraculoase care promit fentarea trecerii timpului, iar ultima modă este cea pe bază de excremente de pasăre. Dana Săvuică a încercat, pe propria-i piele, revoluţionarul tratament facial. Rezultatele au fost miraculoase.

Dana Săvuică  (44 de ani)a încercat peste 100 de tipuri de tratamente de înfrumuseţare. Ultimul testat se numeşte „ritualul Kyoto Geyshia” şi conţine excremente de privighetoare, ceai verde şi sake, o băutură japoneză.

„E un tratament facial unic şi miraculos, cu o tradiţie de sute de ani la japonezi. Nu miroase urât, căci e tratat şi transformat în pulbere. Era folosit în special de gheişe. Albeşte pielea, o hidratează, stimulează circulaţia. Cantitatea pe găinaţ pe care pasărea o produce o singură dată, după masă, să zicem, costă 350-400 de lei. Cam atât i-am aplicat Danei pe faţă”, explică Antoaneta Manea, managerul salonului Japan Stone Spa, expertă în ritualuri japoneze de înfrumuseţare.

Dana a rămas plăcut impresionată de efectele măştii-minune: „E foarte fresh, revigorantă, plăcută şi, ceea ce e foarte important, e 100% bio”, a spus vedeta.

Comentarii

Ultimă oră